Expertise

Legal project & legal interim management

De advocaten van Affluo kenmerken zich door hun ondernemerszin. Velen van hen hebben gedurende jaren ervaring opgedaan als bedrijfsjurist, manager of bestuurder van ondernemingen.

Wanneer uw onderneming door een juridische crisis gaat of nood heeft aan projectmatige ondersteuning op de werkvloer of tijdelijke versterking van de juridische dienst kan u op ons rekenen.

Affluo heeft advocaten te uwer beschikking op junior, senior and executive niveau. De advocaten die ingeschakeld worden voor tijdelijke in-house opdrachten hebben naast hun specifieke specialisatie een brede algemene achtergrond. Zij weten als geen ander juridische risico’s en commerciële opportuniteiten met elkaar in harmonie te brengen.

Tijdens hun interimopdrachten blijven onze advocaten gebonden aan hun deontologische regels: vertrouwelijkheid, discretie en onafhankelijkheid blijven te allen tijde gewaarborgd. Uitgezonden advocaten en cliënten kunnen steeds rekenen op ondersteuning en backoffice van het volledige kantoor.

Affluo hanteert concurrentiële dagtarieven. De samenwerking is steeds op maat van uw onderneming en zeer flexibel. Sommige advocaten nemen ook de rol van bestuurders op zich.