02

Partner

Dominique Bogman

Dominique Bogman heeft door de jaren heen expertise opgebouwd in ondernemings-, contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Specifiek heeft ze uitgebreide ervaring met klanten in de commerciële sector, de hotelsector, de vastgoedsector, de binnenscheepvaart en de algemene logistiek.

Dominique gelooft in het bieden van een juridische 'all-round service' voor en in de KMO. Het vinden van een allesomvattende oplossing voor de KMO-ondernemer is het doel. Een pragmatische, transparante en klantgerichte aanpak staat centraal in deze begeleiding.

Voor de oprichting van Affluo werkte Dominique onder meer voor de bekende Antwerpse kantoren GSJ Advocaten en LEXECO. Voor haar carrière in de advocatuur werkte Dominique in New York voor een Belgische bank. Deze jarenlange engagementen leidden tot haar brede expertise vandaag, gecombineerd met een professionele stijl.

In bijberoep is Dominique verbonden aan de AP HOGESCHOOL als docente ondernemingsrecht en aanverwante materies.

Dominique Bogman behaalde haar kandidatuur in de rechten te Antwerpen aan de UFSIA en haar licentie in de rechten aan de KU Leuven. Tevens studeerde ze aan de UCLouvain in Louvain-La-Neuve.

+32 475 32 10 33

d.bogman@affluo.be