Marilyn Vandermarliere

Marilyn Vandermarliere

Marilyn Vandermarliere adviseert hoofdzakelijk rond aspecten van ICT-recht, verwerking van persoonsgegevens en intellectuele eigendomsrechten, waarvan het laatste met een bijzondere focus op de mode-, media- en entertainmentsector. Zij beschikt daarnaast over een grondige kennis van het handels- en economisch recht in de ruime zin, waardoor zij steeds het bredere kader in het achterhoofd houdt en vlot kan anticiperen op eventuele aandachtspunten in andere rechtsgebieden.

Marilyn geeft de voorkeur aan een pragmatische aanpak, met het oog op de praktijk van de bedrijfswereld, en gidst haar klanten in verstaanbare taal door de juridische aspecten die relevant zijn voor hun project, technologie of onderneming in het algemeen.

Marilyn behaalde in 2015 met onderscheiding een Master in de Rechten, aan de Universiteit van Antwerpen. Vervolgens vatte zij haar stage aan bij een middelgroot Antwerps advocatenkantoor, waar zij zich toelegde op het algemene ondernemingsrecht, met een bijzondere focus op ICT-contracten. Begin 2019 verliet zij kort de advocatuur en ging aan de slag als bedrijfsjurist bij een Antwerpse multinational, waar zij zich uitsluitend focuste op juridische projecten en onderhandelingen in een internationale context. In oktober 2019 vervoegde zij Affluo.

m.vandermarliere@affluo.be
+32 484 03 10 75

Contact

info@affluo.be


Website disclaimer
Cookie policy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x