Informatie- en Communicatietechnologie

We adviseren organisaties, waaronder ICT-leveranciers, banken, verzekeraars, nutsondernemingen, ziekenhuizen en mediamaatschappijen bij het uitwerken van hun contractuele vereisten in offerteprocedures en om concurrenten uit te dagen, het redigeren en onderhandelen van overeenkomsten en, uiteindelijk, om de deal rond te krijgen. Daarbij verzekeren we er ons van dat de contractuele documenten een efficiënt middel zijn om dure rechtszaken te vermijden, indien dat nodig zou zijn. 

Door onze vele jaren ervaring in het bijstaan van ICT-leveranciers en –afnemers bij het afsluiten van hun ICT-projecten, hebben we een uitzonderlijk blikveld verkregen op de marktstandaarden met betrekking tot contractuele voorwaarden in technologie gerelateerde overeenkomsten en de risicoafwegingen die daarbij worden gemaakt door ICT-leveranciers en -afnemers. Dit laat ons dikwijls toe om langdurige onderhandelingen te vermijden en projecten sneller af te wikkelen.

We gidsen ook ICT-leveranciers door publieke en private offerteaanvragen en analyseren de relevante risico’s ervan. Daarnaast garanderen we ook dat ze niet gediscrimineerd worden.

Tenslotte verzorgen we ook in-house opleidingen aan juridische departementen en aankoopdiensten met betrekking tot alle aspecten van deze contracten. De opleidingen zijn daarbij gebaseerd op een mix van theorie en praktijk en worden ondersteund door een uitgebreide documentatiebundel.Contact

info@affluo.be


Website disclaimer
Cookie policy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x