Christophe Minnart

Christophe Minnart

Christophe houdt zich voornamelijk bezig met fusies en overnames van ondernemingen, contractenrecht, vennootschapsrecht en ondernemingsrecht. Hij heeft zeer veel ervaring in commerciële- en vennootschapstransacties, (re)organisatie van ondernemingen (oprichtingen, administratieve en juridische verplichtingen, herstructureringen en vereffeningen), het onderhandelen en opstellen van allerlei complexe commerciële- en vennootschapscontracten en geschillenbeslechting. Christophe werkt zowel voor KMO’s als voor grote en beursgenoteerde ondernemingen.

Alvorens hij in 2019 Affluo mee heeft opgericht, werkte Christophe in de bedrijfswereld en als advocaat bij internationale en Belgische topkantoren. Omwille van zijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven en zijn no-nonsensestijl, wordt op hem ook beroep gedaan voor project management en legal crisis management.

Christophe is gastdocent aan de KU Leuven en is verbonden aan het Instituut voor Verbintenissenrecht. Hij is eveneens plaatsvervangend vrederechter in de gerechtelijke kantons Diest, Tienen en Landen-Zoutleeuw.

Christophe behaalde een diploma bedrijfsbeheer, optie rechtspraktijk aan de Plantijn Hogeschool Antwerpen en een diploma rechten aan de Vrije Universiteit Brussel (met grote onderscheiding).

c.minnart@affluo.be
+32 494 22 32 71

Contact

info@affluo.be


Website disclaimer
Cookie policy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x