Johan Vandendriessche

Johan Vandendriessche richt zich hoofdzakelijk op ICT-recht, privacy en verwerking van persoonsgegevens, evenals intellectuele eigendom. Hij combineert een brede (IT) sectorgebaseerde aanpak met een sterke ervaring in ICT-projecten en contract management, outsourcing, verwerking van persoonsgegevens, privacy en compliance. De focus van zijn praktijk is advieswerk en de redactie en onderhandeling van overeenkomsten die betrekking hebben op technologie en ICT.

Johan volgt de technologische en juridische ontwikkelingen nauwgezet op. Zo heeft hij onder andere advies verleend met betrekking tot informatieveiligheid, data mining (‘big data’), cloud computing, BYOD en digitale archivering.

Johan combineert zijn advocatenpraktijk met verschillende academische activiteiten. Zo is hij onder andere gastprofessor ICT-recht aan de Universiteit te Gent. Hij publiceert regelmatig bijdragen over ICT-recht en privacyrecht. Hij is frequent spreker op conferenties en seminaries.

Affluo Brussel
Berkenlaan 8A + 8B
1831 Diegem

Affluo Antwerpen
Van Immerseelstraat 66
2018 Antwerpen

Neem contact op

* verplichte velden

Uw gegevens en bericht worden door ons verwerkt om met u in contact te treden. Verdere informatie vindt u in ons privacy statement

Bedankt voor uw bericht. Uw bericht werd succesvol verzonden. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens opnieuw