Christophe Minnart

Christophe houdt zich voornamelijk bezig met fusies en overnames van ondernemingen, contractenrecht, vennootschapsrecht en ondernemingsrecht. Hij heeft zeer veel ervaring in commerciële- en vennootschapstransacties, (re)organisatie van ondernemingen (oprichtingen, administratieve en juridische verplichtingen, herstructureringen en vereffeningen), deugdelijk bestuur, het onderhandelen en opstellen van allerlei complexe commerciële- en vennootschapscontracten en geschillenbeslechting. Christophe werkt zowel voor KMO’s als voor grote en beursgenoteerde ondernemingen.

Alvorens hij in 2019 Affluo mee heeft opgericht, werkte Christophe in de bedrijfswereld en als advocaat bij internationale en Belgische topkantoren. Omwille van zijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven en zijn no-nonsensestijl, wordt op hem ook beroep gedaan voor project management, legal crisis management en bestuurdersmandaten.

Christophe is gastdocent aan de KU Leuven en is verbonden aan het Instituut voor Verbintenissenrecht. Hij is eveneens plaatsvervangend vrederechter in de gerechtelijke kantons Diest, Tienen en Landen-Zoutleeuw.

Christophe behaalde een diploma bedrijfsbeheer, optie rechtspraktijk aan de Plantijn Hogeschool Antwerpen en een diploma rechten aan de Vrije Universiteit Brussel (met grote onderscheiding).

Neem contact op met

Christophe

c.minnart@affluo.be

+32 494 22 32 71

Expertises:

Vennootschaps & verenigingsrecht

Fusies en overnames

Ondernemingsrecht

Legal project & legal interim management

Affluo Brussel
Berkenlaan 8A + 8B
1831 Diegem

Affluo Antwerpen
Van Immerseelstraat 66
2018 Antwerpen

Neem contact op

* verplichte velden

Uw gegevens en bericht worden door ons verwerkt om met u in contact te treden. Verdere informatie vindt u in ons privacy statement

Bedankt voor uw bericht. Uw bericht werd succesvol verzonden. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens opnieuw