Ondernemingsrecht

Affluo heeft de ambitie om uw one-stop-shop te zijn in het ondernemingsrecht. Naast hun specifieke specialisaties zijn al onze advocaten bedreven in alle aspecten van het algemeen ondernemingsrecht. U kunt dus steeds bij ons terecht voor advies en bijstand bij het opstellen en negotiëren van al uw commerciële overeenkomsten.

In geval van geschillen kiezen wij doelbewust het pad van de dialoog en zullen er steeds alles aan doen om gerechtelijke procedures, die uit hun aard vaak zinloos en duur zijn, zoveel als mogelijk te vermijden. Zijn deze procedures toch onafwendbaar, vertegenwoordigen wij u voor hoven, rechtbanken en instellingen voor arbitrage of alternatieve geschillenbeslechting.

U kan steeds bij ons terecht voor de incasso van onbetaalde facturen.

In alle gevallen kan u rekenen op onze pragmatische en kostefficiënte aanpak.

Françoise Carlier

Françoise Carlier werkte na haar stage aan de Balie te Brussel sinds 1994 als bedrijfsjuriste in de creatieve sector voor ze, in 2016, opnieuw advocaat werd. Ze heeft 25 jaar ervaring met alle juridische aspecten van intellectuele eigendom in het algemeen en auteurs- , media- en merkenrecht in het bijzonder. Gedurende haar carrière was ze onder meer 11 jaar werkzaam als Head of Legal bij Studio 100, waakte daar mee over het IP-management en compliance binnen de groep en gaf ondersteuning bij de internationale expansie van het bedrijf, waardoor zij de kans had de Belgische praktijk af te toetsen aan de werkwijzen op buitenlandse marken in entertainment en audiovisuele producties.

David Anné

Binnen Affluo verzorgt David het luik van het insolventie- en het zekerhedenrecht. Hij begeleidt ondernemingen in moeilijkheden bij een gerechtelijke reorganisatie of bij de aangifte van faillissement. Eveneens behartigt hij de belangen van schuldeisers die te maken krijgen met insolventieprocedures van hun zakenpartners.

Affluo Brussel
Berkenlaan 8A + 8B
1831 Diegem

Affluo Antwerpen
Van Immerseelstraat 66
2018 Antwerpen

Neem contact op

* verplichte velden

Uw gegevens en bericht worden door ons verwerkt om met u in contact te treden. Verdere informatie vindt u in ons privacy statement

Bedankt voor uw bericht. Uw bericht werd succesvol verzonden. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens opnieuw