Legal project & legal interim management

De advocaten van Affluo kenmerken zich door hun ondernemerszin. Velen van hen hebben gedurende jaren ervaring opgedaan als bedrijfsjurist, manager of bestuurder van ondernemingen.

Wanneer uw onderneming door een juridische crisis gaat of nood heeft aan projectmatige ondersteuning op de werkvloer of tijdelijke versterking van de juridische dienst kan u op ons rekenen.

Affluo heeft advocaten te uwer beschikking op junior, senior and executive niveau. De advocaten die ingeschakeld worden voor tijdelijke in-house opdrachten hebben naast hun specifieke specialisatie een brede algemene achtergrond. Zij weten als geen ander juridische risico’s en commerciële opportuniteiten met elkaar in harmonie te brengen.

Tijdens hun interimopdrachten blijven onze advocaten gebonden aan hun deontologische regels: vertrouwelijkheid, discretie en onafhankelijkheid blijven te allen tijde gewaarborgd. Uitgezonden advocaten en cliënten kunnen steeds rekenen op ondersteuning en backoffice van het volledige kantoor.

Affluo hanteert concurrentiële dagtarieven. De samenwerking is steeds op maat van uw onderneming en zeer flexibel. Sommige advocaten nemen ook de rol van bestuurders op zich.

Françoise Carlier

Françoise Carlier werkte na haar stage aan de Balie te Brussel sinds 1994 als bedrijfsjuriste in de creatieve sector voor ze, in 2016, opnieuw advocaat werd. Ze heeft 25 jaar ervaring met alle juridische aspecten van intellectuele eigendom in het algemeen en auteurs- , media- en merkenrecht in het bijzonder. Gedurende haar carrière was ze onder meer 11 jaar werkzaam als Head of Legal bij Studio 100, waakte daar mee over het IP-management en compliance binnen de groep en gaf ondersteuning bij de internationale expansie van het bedrijf, waardoor zij de kans had de Belgische praktijk af te toetsen aan de werkwijzen op buitenlandse marken in entertainment en audiovisuele producties.

Affluo Brussel
Berkenlaan 8A + 8B
1831 Diegem

Affluo Antwerpen
Van Immerseelstraat 66
2018 Antwerpen

Neem contact op

* verplichte velden

Uw gegevens en bericht worden door ons verwerkt om met u in contact te treden. Verdere informatie vindt u in ons privacy statement

Bedankt voor uw bericht. Uw bericht werd succesvol verzonden. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens opnieuw