Informatie & communicatietechnologie

We adviseren organisaties, waaronder ICT-leveranciers, banken, verzekeringsondernemingen, nutsondernemingen, ziekenhuizen en mediamaatschappijen bij het uitwerken van hun contractuele vereisten in offerteprocedures en om concurrenten uit te dagen, het redigeren en onderhandelen van overeenkomsten en, uiteindelijk, om de deal rond te krijgen. Daarbij verzekeren we er ons van dat de contractuele documenten een efficiënt middel zijn om dure rechtszaken te vermijden, indien dat nodig zou zijn.  

Door onze vele jaren ervaring in het bijstaan van ICT-leveranciers en –afnemers bij het afsluiten van hun ICT-projecten, hebben een uitzonderlijk blikveld verkregen op de marktstandaarden met betrekking tot contractuele voorwaarden in technologiegerelateerde overeenkomsten en de risico-afwegingen die daarbij worden gemaakt door ICT-leveranciers en -afnemers. Dit laat ons dikwijls toe om langdurige onderhandelingen te vermijden en projecten sneller af te wikkelen.

We gidsen ook ICT-leveranciers door publieke en private offerteaanvragen en analyseren de relevante risico’s ervan. Daarnaast garanderen we ook dat ze niet-gediscrimineerd worden.

Tenslotte verzorgen we ook in-house opleidingen aan juridische departementen en aankoopdiensten met betrekking tot alle aspecten van contractredactie en –onderhandeling. De opleidingen zijn daarbij gebaseerd op een mix van theorie en praktijk en worden ondersteund door een uitgebreide documentatiebundel.

Affluo Brussel
Berkenlaan 8A + 8B
1831 Diegem

Affluo Antwerpen
Van Immerseelstraat 66
2018 Antwerpen

Neem contact op

* verplichte velden

Uw gegevens en bericht worden door ons verwerkt om met u in contact te treden. Verdere informatie vindt u in ons privacy statement

Bedankt voor uw bericht. Uw bericht werd succesvol verzonden. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens opnieuw